top of page

TAGOK

IMG_5869.JPG

KIS HORVÁTH ZOLA

Ének, szaxofon

Színész, énekes, zenész. 8 éves korában kezdett klarinéton játszani, mellyel 1996-ban Somogy-megye fődíjasa lett. Tanulmányait a Pesti Magyar Színiakadémián kezdte, majd 2007-ben felvették a Színház- és Filmművészeti Egyetemre. Ezután a Kőbányai Zene Stúdióban végzett szaxofon-szakon. Énekesként 2012-től bejárta a világot hajón, itthon pedig megfordult a Pesti Party Show Band, Best Of és Cool Miners partyzenekarokban.

IMG_344ECFE26C00-1_edited.png

PRISKIN GEORGINA GINA

Ének

16 éves korában megkapta az első lemezszerződését a Joshiva zenekar tagjaként aztán elkészítette első szólólemezét, melynek címadó dalát számos hazai rádió és Tv csatorna is előszeretettel játszotta. Később felvették a Kőbányai Zenei Stúdió ének tanszakára. Dolgozott vokalistaként olyan ismert előadók mögött mint Vastag Tamás, Király Viktor, Dér Heni, vagy épp Takács Nikolas...

IMG_E6044FB42532-1_edited.jpg

VOJNITS MÁRTON

Gitár, ének

A Miskolci Bölcsész Egyesület Zeneirodalom és Zenetörténet szakos hallgatója volt, majd a Kőbányai Zenei Stúdióban tanult gitárszakon. Hét éven át muzsikált Skandinávia tengerein. Számos film, rádió arculat és TV reklám zenéjét írta meg. Komponált Fábián Julinak, Dér Heninek. Kiadta első kislemezét, majd nagylemezét, melyről a Petőfi Rádió több dalt játszott, feltünt fesztiválokon és a budapesti klubéletben is.

IMG_F180A07A8C8C-1.jpeg

VALLUS ÁDÁM

Zongora

20 évesen felvették a székesfehérvári Dr. Lauschmann Gyula jazz szakiskolába. 2010ben szerezte meg Jazz zongora előadóművész diplomáját. Külföldön több hajón is dolgozott zongoristaként. Session zenészként is dolgozott már több ismert előadóval(Princess, Gájer Bálint, Peter Sramek, Singh Viki, Garami Gábor, Muck Ferenc…) Jelenleg az aktív zenélés mellett zongora oktatással foglalkozik egy művészeti iskolában.

IMG_82A084A00289-1_edited.png

BALIKÓ TAMÁS

Basszusgitár

Már gyerekkora óta a zene és a hangszerek bűvöletében él. Tizenévesen zongorázni tanult Kollár Zsuzsanna zongoraművésznőtől. Egy pár évvel később pedig jött a gitár és a basszusgitár autodidakta módon. Az elmúlt 20 év mindennapjait a rendszeres koncertezés tölti ki. Számos zenekarban megfordult, játszott a világ számos helyén és jelenleg is több formációnak tagja.

IMG_0BC3211136C5-1.jpeg

KOVÁCS GERGELY KOKÓ

Dob

19 éves korában kezdett el teljesen autodidakta módon dobolni.A 2010-es években tagja volt több tribute bandának, amelyekkel több mint 500 koncertet adtak az országban, ezen kívül Hollandiában, Belgiumban, Ausztriában, Németországban. Jelenleg a Stuff Like That és Magyarország legnépszerűbb Queen tribute zenekarának, a Crazy Little Queen dobosa.

Kérjük -,ha lehetséges - inkább telefonon keress minket a könnyebb és gyorsabb ügyintézés miatt :)

Budapest

+36 30 588 6838

+36 30 588 6838

​LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

bottom of page